Canvi i reparació de persianes en Girona 24 Hores

Canvi i reparació de persianes en Girona 24 Hores

Ràpids i Efectius

Professionals amb Experiència

Fem factura pel teu segur

Canvi i reparació de persianes 24 hores
en la província de Girona

Servicios 24 horas

Serveis 24 hores

Oferim serveis de serralleria les 24 hores del dia per atendre qualsevol urgència que puguis tenir sigui l'hora que sigui.

Llegada en 25 minutos

Arribada en 25 minuts

El nostre ampli equip de tècnics ens permet oferir un temps d'arribada excepcional a tota la província de Girona

1 Año de garantía

1 any de garantia

Tots els nostres serveis de serralleria tenen fins a un any de garantia en els materials utilitzats al servei

Factura para tu seguro

Factura pel teu segur

La majoria de serveis de serralleria es poden passar pel segur, així que no dubtis en preguntar per això si vols informació.

Serveis de serralleria que oferim en Girona

Obertura de portes

Som experts en serveis d'obertura de portes. Si necessita un serraller per obrir la seva porta, podem oferir-li el preu més assequible.

Canvi de bombins

Fem substitucions o canvis de bombins de tota mena de portes. Amb el nou bombin o cilindre també van incloses 5 claus noves.

Canvi, obertura i instal·lació de persianes

A cerrapid24, oferim serveis de reparació, instal·lació o substitució de tota mena de persianes. Inclús a situacions d'emergència.

Instal·lació reixes

Fabricació i instal·lació de reixes

Amb el fi de brindar un servei complet de serralleria a tots els clients, a cerrapid24 fabriquem i instal·lem tota mena de reixes per finestres.

Motoritzacions i automatismes

A cerrapid24 motoritzem i automatitzem tota mena de portes de garatge o locals. No solament al sector industrial, sinó també a l'àmbit domèstic.

0
Servicios al año
0
Clientes satisfechos

Sobre nosaltres

Som una empresa que ofereix serveis de serralleria a tota la província de Girona, oferim professionalitat i qualitat des de fa 25 anys.

Disposem tant d’atenció urgent com d’atenció no urgent, estem a la disposició de tots els nostres clients de la província.

Contacta amb els nostres professionals trucant aquí

Juan Marcos Gonzalez

Necessitava una obertura de porta, ja que em vaig oblidar les claus dins de casa, vaig contactar amb Cerrapid i en menys de 20 minuts un serraller va arribar a casa i va obrir la porta en un moment. Estic molt content amb l’eficàcia d’aquesta empresa.

Laura Martinez

Em van intentar robar a casa i van forçar el pany deixant-lo totalment trencat, Cerrapid em va enviar un dels seus serrallers i em va deixar la porta com nova i amb un pany més resistent, m’encanta com va quedar. Els tornaré a trucar si sorgeix alguna emergència.

Andres Sanchez

El meu bombí estava donant-me mal de caps, fins que es va trencar totalment, vaig contactar amb Cerrapid i va venir un serraller amb diferents models de bombí per escollir, en menys de 15 minuts va fer el canvi correctament i ara tinc un de seguretat molt bo. Estic bastant satisfet.

Noelia Ruiz

Necessitava protegir la meva casa amb una porta antiokupa, ja que havia d’estar fora durant un temps, em van fer un pressupost bastant econòmic i vaig acceptar. La porta que em van instal·lar és molt resistent i es veu que és material de qualitat. Molt bon tracte amb el client, els recomano.

Treballem amb totes les marques

Panys Mul-T-Lock
Pany Sidese
Pany Lince
Pany FAC
Pany MT5
Pany Cisa
Pany Ezcurra
Pany Fichet
Pany Arcu
Panys Mul-T-Lock
Pany Lince
Pany MT5
Pany Fichet
Pany Sidese
Pany FAC
Pany Cisa
Pany Ezcurra
Pany Arcu

Som serrallers 24 hores, proporcionem serveis de serralleria a qualsevol hora del dia les 24 hores del dia. Que se t’oblidin les claus ja no serà un problema per tu. Solament hauràs de trucar-nos i en qüestió d’uns minuts un serraller expert estarà allà perquè tornis a tenir accés a la teva casa, sense que trenquem la porta o creem algun desperfecte.

Garantim la teva seguretat i la de la teva llar, realitzem els nostres serveis buscant la màxima satisfacció del nostre client amb un preu molt econòmic.

Per això oferim servei les 24 hores, els 365 dies de l’any, tenim els millors serrallers que sempre estaran disponibles per atendre i solucionar qualsevol tipus de problema.

La nostra empresa

Els nostres professionals a Girona

En la nostra empresa, tenim molts professionals altament qualificats que durant anys s’han dedicat al món de la serralleria.

Garantim la màxima professionalitat en tots els nostres serveis, els nostres tècnics són altament qualificats i provats en molts serveis.

Els nostres tècnics han estat a milers de serveis i tots els han solucionat sense problema, per això som una empresa amb una gran efectivitat executant les solucions per les teves portes.

Servei reparació de persianes Girona 24 h

Si desitja un serraller d’urgència a Girona per obrir els seus panys o fer qualsevol tipus de servei, truca’ns i en pocs minuts estarem a la seva localització per poder solucionar el seu problema l’abans possible.

¿Necessita un serraller urgent a Girona? No es preocupi, nosaltres posarem a disposició els nostres tècnics que estaran per vostè llestos per solucionar el problema.

Tenim tècnics professionals altament qualificats a Girona que faran el que sigui necessari per poder solucionar qualsevol tipus de problema que es presenti, a més, li aconsellarem i ajudarem per si té qualsevol tipus de dubte amb el servei.

¿Que instal·lem?

Som els millors en la serralleria, per això no hi ha porta que se’ns resistí, utilitzem tècniques i eines especials per arreglar o solucionar tots els problemes que vostè tingui.

En Cerrapid instal·lem tot tipus de portes, des de les més normals, fins a portes blindades, tot això al preu més econòmic del mercat, perquè per nosaltres, el client és el primer. Consulti amb nosaltres si té qualsevol tipus de dubte i si té una urgència, no oblidi que estem per vostè, truca’ns ara!

Canvi i reparació de persianes Urgents en Girona

Serrallers Girona 24 H és una empresa professional dedicada al sector de la serralleria, que fa obertures, instal·lacions o reparacions de portes estàndard, portes cuirassades, obertures de portes de cotxe, portes de seguretat, canvi de bombins, obertura de caixes fortes, etc. Tot això amb uns tècnics altament qualificats que tenen anys d’experiència, tot això donant un servei les 24 H del dia 365 dies a l’any.

Som una empresa seria amb més de 25 anys d’experiència en el món de la serralleria solucionant problemes als nostres clients, tenim als millors tècnics que hi ha al mercat, a la nostra empresa, oferim un servei professional, satisfactori a tots els nostres clients, ja que per nosaltres la professionalitat és el primer.

Cerrapid24H és una empresa que es dedica a l’obertura de tota classe de portes, des de la més normal, fins a les més sofisticades que et puguis imaginar, com portes blindades, portes cuirassades o portes de màxima seguretat, també reparem bombins, reparacions de finestres de casa, locals o naus industrials, també obrim caixes fortes sense cap mena d’inconvenient, tot això amb el preu més econòmic del mercat, fent-lo així, el preu més accessible.

Canvi i reparació de persianes Girona 24 hores

Contacti amb nosaltres al telèfon 657 086 880 per si té alguna emergència o per si vol saber el preu d’alguns dels nostres serveis disponibles.

Gràcies als nostres anys de servei en aquest sector, tenim al millor equip de professionals del mercat, fent així un servei ràpid i de qualitat. Sempre estarem disponibles per tu, les 24 hores, 365 dies de l’any per solucionar els seus problemes perquè pugui continuar fent la seva vida diària. Des de serrallers Girona, sempre hem estat pel client, per això som especialistes en solucionar els seus problemes amb els millors tècnics del mercat, no dubti en contactar amb nosaltres per si té algun dubte o vol més informació.
Canviar bombí del pany

Canvi i reparació de persianes professionals Girona

Els panys són sistemes de seguretat que permeten mantenir el més valuós per cadascú de nosaltres. Pot ser la nostra família, la nostra casa, coses materials de gran valor… Uns panys de gran qualitat, en bon estat i ben instal·lades compliran a la perfecció la seva funció de mantenir ben segures totes les nostres coses importants.

En Serrallers Girona som coneguts per oferir un servei de serralleria de gran qualitat amb la rapidesa i urgència que vostè necessita. Pot confiar en qualsevol dels nostres serrallers a la vostra propietat residencial o propietat comercial.

Tenim a la nostra disposició un equip de professionals altament qualificats que realitzaran qualsevol tipus de reparació o instal·lació a la seva llar. Sempre estem alerta per poder solucionar qualsevol problema que pugui sorgir-li amb la màxima rapidesa possible. Treballem amb tota classe d’instal·lacions, ja siguin cases, naus industrials, oficines, comunitats de veïns o edificis.

Com serrallers professionals estem en continua formació per poder oferir als nostres clients sistemes de seguretat millorats que els ajudi a sentir-se segurs quan surtin de casa seva. A més, els nostres professionals estan sempre pendents de les actualitzacions en les normes de seguretat, tècniques i eines noves del mercat.

Si necessita algun dels diversos serveis que oferim no ho pensi més, contacti amb Serrallers Girona 24 hores a través de la nostra web o per via telefònica. Serà ates per professionals que l’assessoraran i proporcionaran les solucions que més s’ajustin a vostè.

Som Serrallers Girona 24H, és una empresa professional que realitza serveis de serralleria urgent i no urgent cada dia de l’any, les 24 hores del dia.

Si té una urgència de serralleria escull-nos a nosaltres Serrallers Girona, el millor servei de serralleria del mercat. Amb els preus més assequibles per tot el que necessiti pugui contractar-nos.

Molt freqüentment l’opció més barata pot resultar molt més car a la llarga, així que asseguris de trucar a serrallers de confiança com nosaltres. Estem disponibles les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana per qualsevol urgència que tingui.

En Serrallers Girona intentem donar sempre el millor preu sense renunciar a la qualitat en el servei. És difícil garantir el preu més baix, però podem garantir que els nostres preus sempre són raonables. Amb nosaltres, sempre pagarà un preu just i raonable.

No som com altres empreses que li enganyen prometent un preu baix i després li cobren un extra després d’altre mentre li obren la porta. Si li donem un preu, aquest serà el preu que hauràs de pagar.

Si té algun dubte o pregunta sobre el nostre servei de serralleria no dubti en contactar amb nosaltres i ho solucionarem immediatament. Al no treballar amb intermediaris sabrem de seguida el que busquen els nostres clients i ho proporcionarem amb rapidesa. Li realitzarem el seu pressupost personalitzat sense compromís i completament gratuït. No dubti més i posa’t en contacte amb nosaltres.

Som una empresa que pensa en la seguretat de la teva casa, per la nostra empresa, els clients són el més important que hi ha, per això treballem amb les millores marques del mercat i del país per oferir un servei excel·lent, professional, de seguretat i satisfactori, tot això al preu més econòmic.

Per nosaltres el servei, la professionalitat, eficàcia i la disponibilitat és el més important, per això oferim un servei les 24 h del dia, tenim tècnics amb més de 20 anys d’experiència al sector i gràcies als nostres agents de servei li oferiran una atenció sense problemes, sempre estarem a la teva disposició les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Servei de canvi i reparació de persianes econòmic en Girona

Call Now ButtonLLAMAR AL CERRAJERO
Servicios de cerrajeros 24 horas palafrugell. Acudimos a cualquier lugar de la provincia de sant cugat del vallès en un periodo inferior a 25 minutos. De cerrajeros salou disponible las 24.