Fabricació i instal·lació de reixes Girona 24 hores

Fabricació i instal·lació de reixes Girona 24 hores

Ràpids i Efectius

Professionals amb Experiència

Fem factura pel teu segur

Fabricació i instal·lació de reixes
en la província de Girona

Servicios 24 horas

Serveis 24 hores

Oferim serveis de serralleria les 24 hores del dia per atendre qualsevol urgència que puguis tenir sigui l'hora que sigui.

Llegada en 25 minutos

Arribada en 25 minuts

El nostre ampli equip de tècnics ens permet oferir un temps d'arribada excepcional a tota la província de Girona

1 Año de garantía

1 any de garantia

Tots els nostres serveis de serralleria tenen fins a un any de garantia en els materials utilitzats al servei

Factura para tu seguro

Factura pel teu segur

La majoria de serveis de serralleria es poden passar pel segur, així que no dubtis en preguntar per això si vols informació.

Serveis de serralleria que oferim en Girona

Obertura de portes

Som experts en serveis d'obertura de portes. Si necessita un serraller per obrir la seva porta, podem oferir-li el preu més assequible.

Canvi de bombins

Fem substitucions o canvis de bombins de tota mena de portes. Amb el nou bombin o cilindre també van incloses 5 claus noves.

Canvi, obertura i instal·lació de persianes

A cerrapid24, oferim serveis de reparació, instal·lació o substitució de tota mena de persianes. Inclús a situacions d'emergència.

Instal·lació reixes

Fabricació i instal·lació de reixes

Amb el fi de brindar un servei complet de serralleria a tots els clients, a cerrapid24 fabriquem i instal·lem tota mena de reixes per finestres.

Motoritzacions i automatismes

A cerrapid24 motoritzem i automatitzem tota mena de portes de garatge o locals. No solament al sector industrial, sinó també a l'àmbit domèstic.

0
Servicios al año
0
Clientes satisfechos

Sobre nosaltres

Som una empresa que ofereix serveis de serralleria a tota la província de Girona, oferim professionalitat i qualitat des de fa 25 anys.

Disposem tant d’atenció urgent com d’atenció no urgent, estem a la disposició de tots els nostres clients de la província.

Contacta amb els nostres professionals trucant aquí

Juan Marcos Gonzalez

Necessitava una obertura de porta, ja que em vaig oblidar les claus dins de casa, vaig contactar amb Cerrapid i en menys de 20 minuts un serraller va arribar a casa i va obrir la porta en un moment. Estic molt content amb l’eficàcia d’aquesta empresa.

Laura Martinez

Em van intentar robar a casa i van forçar el pany deixant-lo totalment trencat, Cerrapid em va enviar un dels seus serrallers i em va deixar la porta com nova i amb un pany més resistent, m’encanta com va quedar. Els tornaré a trucar si sorgeix alguna emergència.

Andres Sanchez

El meu bombí estava donant-me mal de caps, fins que es va trencar totalment, vaig contactar amb Cerrapid i va venir un serraller amb diferents models de bombí per escollir, en menys de 15 minuts va fer el canvi correctament i ara tinc un de seguretat molt bo. Estic bastant satisfet.

Noelia Ruiz

Necessitava protegir la meva casa amb una porta antiokupa, ja que havia d’estar fora durant un temps, em van fer un pressupost bastant econòmic i vaig acceptar. La porta que em van instal·lar és molt resistent i es veu que és material de qualitat. Molt bon tracte amb el client, els recomano.

Treballem amb totes les marques

Panys Mul-T-Lock
Pany Sidese
Pany Lince
Pany FAC
Pany MT5
Pany Cisa
Pany Ezcurra
Pany Fichet
Pany Arcu
Panys Mul-T-Lock
Pany Lince
Pany MT5
Pany Fichet
Pany Sidese
Pany FAC
Pany Cisa
Pany Ezcurra
Pany Arcu

Som serrallers 24 hores, proporcionem serveis de serralleria a qualsevol hora del dia les 24 hores del dia. Que se t’oblidin les claus ja no serà un problema per tu. Solament hauràs de trucar-nos i en qüestió d’uns minuts un serraller expert estarà allà perquè tornis a tenir accés a la teva casa, sense que trenquem la porta o creem algun desperfecte.

Garantim la teva seguretat i la de la teva llar, realitzem els nostres serveis buscant la màxima satisfacció del nostre client amb un preu molt econòmic.

Per això oferim servei les 24 hores, els 365 dies de l’any, tenim els millors serrallers que sempre estaran disponibles per atendre i solucionar qualsevol tipus de problema.

La nostra empresa

Els nostres professionals a Girona

En la nostra empresa, tenim molts professionals altament qualificats que durant anys s’han dedicat al món de la serralleria.

Garantim la màxima professionalitat en tots els nostres serveis, els nostres tècnics són altament qualificats i provats en molts serveis.

Els nostres tècnics han estat a milers de serveis i tots els han solucionat sense problema, per això som una empresa amb una gran efectivitat executant les solucions per les teves portes.

Fabricació i instal·lació de reixes en Girona 24 h

Si desitja un serraller d’urgència a Girona per obrir els seus panys o fer qualsevol tipus de servei, truca’ns i en pocs minuts estarem a la seva localització per poder solucionar el seu problema l’abans possible.

¿Necessita un serraller urgent a Girona? No es preocupi, nosaltres posarem a disposició els nostres tècnics que estaran per vostè llestos per solucionar el problema.

Tenim tècnics professionals altament qualificats a Girona que faran el que sigui necessari per poder solucionar qualsevol tipus de problema que es presenti, a més, li aconsellarem i ajudarem per si té qualsevol tipus de dubte amb el servei.

¿Que instal·lem?

Som els millors en la serralleria, per això no hi ha porta que se’ns resistí, utilitzem tècniques i eines especials per arreglar o solucionar tots els problemes que vostè tingui.

En Cerrapid instal·lem tot tipus de portes, des de les més normals, fins a portes blindades, tot això al preu més econòmic del mercat, perquè per nosaltres, el client és el primer.

Consulti amb nosaltres si té qualsevol tipus de dubte i si té una urgència, no oblidi que estem per vostè, truca’ns ara!

Call Now ButtonLLAMAR AL CERRAJERO
Acudimos a cualquier lugar de la provincia de sant cugat del vallès en un periodo inferior a 25 minutos. De cerrajeros sant carles de la ràpita disponible las 24. Servicios de cerrajeros 24 horas roses.